Lab-Team

Maak kennis met het Lab-Team

Bij Het WerkLab weten we tegen welke uitdagingen jouw onderneming aanloopt. Daarom werken we met een team en een netwerk van doorgewinterde professionals, die allemaal even gepassioneerd zijn om je vakkundig door het juridische en HR-landschap te loodsen. Of je nu een start-up, een scale-up of al een gevestigde speler in de markt bent, wij helpen om een succes van je onderneming te maken, te groeien of je juist door roerige tijden te helpen.

Nienke van der Linden - de Jong

Nienke werkte sinds 2009 bijna 9 jaar als arbeidsrechtadvocaat, waarvan de laatste 4 jaar als advocaat in dienstbetrekking. Omdat Legal en HR altijd hand in hand gaan én Nienke zich realiseerde hoe veelzijdig het HR vak eigenlijk is, besloot zij zich in 2018 ook te gaan specialiseren in HR. Sindsdien werkte zij onder meer als (interim) HR Business Partner, HR Manager en HR specialist bij verschillende grote instellingen en advocatenkantoren.

Naast haar werk als jurist en HR specialist is Nienke gecertificeerd vertrouwenspersoon. Ook kan je bij haar terecht voor de volgende trainingen:

Kersten Kriek

Kersten werkt sinds 2019 in de advocatuur, nadat ze haar Bachelor Rechten (hbo Rechten) al had gehaald. Vervolgens heeft Kersten naast haar fulltime baan de Master Arbeidsrecht – na een schakeljaar –  aan de Radboud Universiteit behaald. Kersten is dan ook een echte aanpakker en doorzetter. 

Sinds 1 januari 2024 is Kersten in dienst van Het WerkLab. Ze is daarmee de eerste werkneemster van Het WerkLab. Haar warme persoonlijkheid, haar bewezen doorzettingsvermogen en kennis over het Arbeidsrecht maken haar een enorme toevoeging aan ons team en voor onze klanten.  

Peter van der Linden

Peter was ruim 6 jaar advocaat voor hij aan de slag ging als General Counsel in het bedrijfsleven. Omdat hij graag zélf wilde ondernemen, startte Peter in 2016 met Linden Labour Solutions, waarmee hij bedrijven adviseerde over HR, arbeidsrecht en contractenrecht. Ook werkte hij als (interim) jurist, Legal Counsel en Legal Manager bij verschillende grote bedrijven en instellingen.

Naast zijn inhoudelijk werk verzorgt Peter verschillende trainingen:

Kennismaken?

Heel eenvoudig. En vrijblijvend.

  1. Je reserveert een tijdvak in onze agenda.
  2. Je geeft aan over welk thema je het wilt hebben.
  3. Wij bereiden ons zo goed mogelijk voor.
  4. We nemen 30 minuten de tijd om kennis te maken en je zo goed mogelijk op weg te helpen.