LegalLab

Het LegalLab is hét juridisch expertisecentrum voor werkgevers en ondernemers die vooruit willen.

We helpen met heldere strategieën, adviezen en oplossingen voor de vraagstukken en uitdagingen die voorliggen. Niet alleen die van vandaag, ook die van morgen. Of het nu gaat om het opstellen of beoordelen van contracten en beleidsstukken of het uitbrengen van een advies op het gebied van het arbeidsrecht, contractenrecht en privacyrecht, het LegalLab staat voor je klaar!

Het LegalLab: voor juridische oplossingen die Werken

Advies

‘Zonder wrijving geen glans’. Hoe groot of klein je bedrijf ook is, en in welke branche je ook zit, vroeg of laat heb je een keer juridisch advies nodig. De juristen van Het WerkLab hebben jarenlang als advocaat én als bedrijfsjurist gewerkt. Dit maakt dat wij als geen ander in staat zijn om juridisch advies op maat te geven. Dat doen we op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht en privacyrecht.

Waar kunnen we je mee helpen?

Interim ondersteuning

Soms ligt er meer werk dan de organisatie aankan, ben je op zoek naar een vervanger bij ziekte of zwangerschapsverlof, of krijg je een vacature niet ingevuld. Maar het kan ook zijn dat je tijdelijk versterking nodig hebt voor een groot project, zoals een overname of reorganisatie. Dan staan onze juristen klaar om op interimbasis bij te springen.

 

Wat is er mogelijk?

Projecten

Of het nu gaat om het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van een reorganisatie, het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden, het onder de loep nemen en verbeteren van contracten of beleidsdocumenten, de juristen van Het WerkLab helpen je graag. En heb je daarbij ook HR specialisten nodig? Dan is het uiteraard mogelijk om samen met ons HRLab een projectteam op te zetten. Op die manier kan je een traject of project van A tot Z aan ons overlaten.

 

Waar moet je aan denken?

Kennismaken?

Heel eenvoudig. En vrijblijvend.

  1. Je reserveert een tijdvak in onze agenda.
  2. Geef aan in de notities waar je het over wilt hebben.
  3. Wij bereiden ons zo goed mogelijk voor.
  4. We nemen 30 minuten de tijd om kennis te maken en je zo goed mogelijk op weg te helpen.