HRLab

Met ons HRLab helpen we je om een inclusieve, diverse, positieve en productieve werkomgeving te creëren en te behouden.

Bij Het WerkLab geloven we dat de juiste visie en strategie, een goed personeelsbeleid en de juiste cultuur en processen de sleutel zijn tot het succes van jouw bedrijf. Met ons HRLab helpen we je om een inclusieve, diverse, positieve en productieve werkomgeving te creëren en te behouden. Ook zorgen we er samen met jou voor dat medewerkers zich gewaardeerd en geïnspireerd voelen. Én dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Want als medewerkers groeien, groeit de organisatie! Uiteraard helpen we je ook graag bij het op orde brengen van compliance, processen, dossiers en administratie.

De op maat gemaakte HR-oplossingen van Het WerkLab

Externe HR afdeling

Heb je of wil je (nog) geen eigen HR afdeling, maar zit je wel regelmatig met personeels- en cultuurvraagstukken? Schakel dan Het WerkLab in en gebruik ons als jouw externe HR afdeling. Dan werken onze HR specialisten op afstand of op locatie aan (personeels)doelen en bouwen samen met jou aan een goed fundament om te kunnen groeien.

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Interim ondersteuning

Soms ligt er meer werk dan de organisatie aankan, ben je op zoek naar een vervanger bij ziekte of zwangerschapsverlof, of krijg je een vacature niet ingevuld. Dan staat Het HRLab voor je klaar: parttime, fulltime, op locatie of hybride. Op basis van jouw wensen, gaan wij aan de slag.

Wat is er mogelijk?

Projecten

HR is een hectische en ad hoc tak van sport. Complex ook. Projecten vergen focus, tijd en soms specifieke kennis of ervaring. Elementen die intern niet altijd aanwezig zijn, waardoor projecten stagneren en de ontwikkeling van de organisatie stil komt te staan. Herkenbaar? Het WerkLab biedt projectondersteuning op maat.

Waar moet je aan denken?

Kennismaken?

Heel eenvoudig. En vrijblijvend.

  1. Je reserveert een tijdvak in onze agenda.
  2. Geef aan in de notities waar je het over wilt hebben.
  3. Wij bereiden ons zo goed mogelijk voor.
  4. We nemen 30 minuten de tijd om kennis te maken en je zo goed mogelijk op weg te helpen.